11 de juny, 2013

Valoració del bloc

Quan va començar aquest curs, ja feia temps que utilitzava el meu bloc per publicar reflexions sobre articles i llibres d’altres assignatures.
Així i tot, el fet d’utilitzar-lo més sovint amb les activitats proposades ha fet que les meves habilitats es desenvolupessin un a mica més. A més, la pràctica contínua ajuda a adquirir l’hàbit de reflexionar i a desenvolupar l’expressió escrita. També, el fet d’haver de fer públic els nostres pensaments fa que aprenguis a discriminar i a prioritzar els aspectes més rellevants i interessants per als possibles lectors.

Pel que fa a les competències, les tasques del bloc m’han ajudat a assolir-ne diverses i el quadern de classe ha complementat la resta , així com les reflexions setmanals per al tutor i les anàlisis reflexives de centre i d’aula.

Els aprenentatges més rellevants que me’n porto del blocs i de  l’assignatura són haver pogut conèixer diferents centres i línies pedagògiques, haver après a identificar les bones pràctiques i a com millorar-les mitjançant la comparació amb diferents experiències. Les possibilitats de compartir i intercanviar que ens ofereix el bloc és el que més valoro, ja que compartir ens enriqueix a tots.

Moltes gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada