21 d’octubre, 2011

Aprendemos Todos : Manifiesto por una nueva educación

4 comentaris:

 1. Rebeca és un manifest emocionant. M'agrada pensar que encara que el guió estigui fet per adults, són en realitat les idees que els infants volem dir i a vegades no saben com. La idea de llibertat, calma, creativitat, etc. és del que ens estan empapant a la carrera. Així que crec que anem pel bon camí i intentarem ser els mestres que demanen els infants del nou mil·lenni.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Posar paraules als sentiments dels infants per comprendre les seves emocions i vivències no és fàcil, però podem començar a caminar cap al futur amb ells, acompanyant-los i deixant-los créixer al seu ritme.
   Moltes gràcies per acompanyar-me tu a mi també!

   Elimina
 2. El missatge que trasmet aquest vídeo és d'allò més significatiu a la nostra carrera...ESCOLTAR ALS INFANTS per ajudar-los a crèixer dia a dia, donar-los autonomia i estratègies per ser capaços de resoldre situacions conflictives de la vida!CAL CREATIVITAT? I PASSIÓ? I FLEXIBILITAT? I AUTOCRÍTICA? Mai no!
  Enhorabona pel blog, és un bon començament!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els infants són sincers i necessiten que els escoltin i comprenguin, no hem d'esperar-los a les estacions com deia Malaguzzi, sinó que hem d'escoltar-los i acompanyar-los durant el viatge. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres les teves emocions i per la teva companyia!

   Elimina